Mosquito Magnet szúnyogirtó

Hogy találnak meg a szúnyogok?

A szúnyogokat több dolog is vonzza. Vonzza őket például a verejtékben található tejsav és a kilélegzett széndioxid. Az emberi bőr több, mint ezer fajta vegyi anyagot bocsát ki. A mai napig folynak kutatások azzal kapcsolatban, hogy a sok vegyi anyag közül melyikre vonzódnak a szúnyogok, és melyek riasztják el őket.

Kimutatták azt is, hogy a szúnyogok jobban preferálják azokat az embereket, akik bőre nagyobb mértékben bocsát ki szteroidokat és koleszterint. A szúnyogokat jobban vonzzák az édes illatok is, mint pl. a parfümök.

A szúnyogok kedvelik a mozgásban lévő emberek is, ugyanis mozgás közben nő a szén-dioxid kibocsátás, nő a verejtékezés… Kimutatták azt is, hogy a terhes nők vonzóbbak a szúnyogok számára, ennek oka, hogy terhes nők alteste átlagosan 0,7 Celsius fokkal magasabb, az átlagos emberi hőmérsékletnél, így egyrészt vonzóbbak a magasabb hőmérséklet, másrészt a bőrön keresztüli fokozottabb kiválasztás miatt.

Színek: a szúnyogokat jobban vonzzák a fényt jobban elnyelő színek, mint a világosabbak.

Összességében elmondható, hogy a szúnyogok szagok, hőmérséklet, illetve vizuális ingerek alapján találnak meg minket.

Mosquito Magnet szúnyogírtó:

A Mosquito Magnet működése során éppen ezt használja ki! Szén-dioxidot bocsát ki, melegíti a környezetet, valamint octenol betét segítségével imitálni próbálja az élő szervezetet. Az octenol karbon-dioxiddal keveredve vonzó vegyületet hoz létre a szúnyogok és egyéb csípős rovarok számára. Lényegében a szúnyogirtó készülék magához csalja a szúnyogokat, majd csapdába ejti!

Csak a nőstény szúnyogok csípnek! Ennek legfőbb oka, hogy a nőstény szúnyogoknak a peterakáshoz van szükségük vérre, ezért csípnek. A szúnyogok vadászterülete egy kb. 40-45m hatósugarú terület. Ekkora területen éli le kb. 1 hónapig tartó életét, mely alatt kb.3000 petét rak le. Amennyiben Önnek sikerül elpusztítania a szúnyogokat a kívánt területen, úgy azon a helyen a szúnyogpopuláció nagy része kihal. Ezt segíti elérni Önnek a Mosquito Magnet szúnyogirtó.

A Mosquito Magnet a beüzemelését követően pár másodpercen belül működésbe lép, és azonnal elkezdi vonzani, és irtani a szúnyogokat. A Mosquito Magnet kb. 4-6 hét alatt megelőzi és megakadályozza a szúnyogok szaporodását. Minél több szúnyogot ejt csapdába, annál kisebb lesz a szúnyogpopuláció a berendezés által védett területen – mivel kevesebb szúnyognál kisebb lesz a szaporulat is. Ami pedig számunkra a legfontosabb: kevesebb szúnyog = kevesebb csípés!

Itt megvásárolható a Mosquito Magnet>>>

Mi kézenfekvő, egyszerű megoldást kínálunk Önnek! Olyan eszközöket szerezhet be nálunk, amelyekkel gyerekjáték lesz megnyerni a háborút!

Vásárlási feltételek

Webáruházunkban jogi személyek, illetve magánszemélyek egyaránt vásárolhatnak.

Rendelés menete

Megrendelését leadhatja közvetlenül

  • a webáruházban: www.rovarcsapdabolt.hu
  • e-mailen keresztül: info@rovarcsapda.com
  • faxon: +36 72 / 782 - 765
  • telefonon: +36 30-568-0311
  • telefonon: +36 30-729-2589

Fontos, hogy mindenképpen adja meg a pontos számlázási címet, illetve a szállítási címet is, abban az esetben, ha a számlázási, illetve a szállítási cím eltérne.Valamint egy kapcsolattartó nevet, illetve telefonszámot. A megrendelését telefonon, vagy e-mailben visszaigazoljuk.

Szállítás

Szállítás háztól-házig, kézbesítés az ország bármely pontjára. A megrendeléseket futárszolgálattal juttatjuk el Önhöz.

A szállítási díj nettó 25.000 Ft alatt egységesen 1400 Ft, nettó 25.000 Ft-tól INGYENES!

Az Ön kosárának tartalma

Az Ön kosara üres

Belépés a webshopba