PROTECT légy-és szúnyogirtó aeroszol

Zárt térben repülő rovarok ellen hatékony ellenszer. Alkalmazható legyek, szúnyogok, molyok ellen. Korszerű piretroid hatóanyagokat tartalmaz. Illata kellemes illat. Gyorsan ható készítmény.

BővebbenRészletek

Használatakor a helyiség ajtaját, ablakát csukja be. A palackot függőlegesen, szórófejjel felfelé tartsa. A szórófej lenyomásával egy 20m2-es alapterületű helyiségben körbejárva kb. 5 másodpercig permetezze az irtószert. Ezt követően a helyiséget 10 percig tartsa zárva. Ez idő alatt a rovarok elpusztulnak. Utána alaposan szellőztessen ki! Kiszerelése gazdaságos.


Ár: 889.00 HUF + ÁFA
Loading Kosár frissítése

BioStop Darázs-és légycsapda utántöltő

A BioStop darázs és légycsapda utántöltő irtószermentes csalogató folyadék, mely feromont tartalmaz. Ez biztosítja, hogy a rovarok már nagy távolságból is rátalálnak a csapdára.

Ár: 480.00 HUF + ÁFA
Loading Kosár frissítése

BROS Légyfogó lap (1 db)

Legyek és más repülő rovarok befogására alkalmas irtószermentes, ragadó légyfogó lap. Hatékony megoldás minden zárt helyiségbe, ahol nagy számban vannak jelen a legyek. Olyan helyekre ajánlott, ahol fontos az irtószermentesség, ahol az irtószerek használata tilos. Több hónapon keresztül hatásos, a ragasztóanyag nem szárad ki.

1 db-os kiszerelés
Mérete: 10×32cm

Ár: 92.00 HUF + ÁFA
Loading Kosár frissítése

BROS Légyfogó lap (5 db/cs)

Legyek és más repülő rovarok befogására javasolt irtószermentes, ragasztós, légyfogó lap. Hatékony megoldás minden zárt helyiségbe, ahol nagy számban vannak jelen a legyek. Olyan helyekre ajánlott, ahol az irtószerek használata tilos. Több hónapon keresztül hatásos, a ragasztóanyag nem szárad ki.

1 csomag 5 db. lapot tartalmaz.
Mérete: 10×32 cm.

Ár: 460.00 HUF + ÁFA
Loading Kosár frissítése

BioStop Plussz Ragasztós Óriás Légylap

Legyek és más repülő rovarok befogására kifejlesztett irtószermentes ragasztós lap. A hagyományos légyfogó korszerűbb változata!

BővebbenRészletek

Zárt térben, ház körüli fedett helyeken alkalmazható légycsapda. Házi legyek befogására ajánlott! Környezetkímélő, irtószert nem tartalmaz. Olyan helyeken is bátran alkalmazható, ahol az irtószeres légyirtás tilos. Ragasztóanyaga hosszú élettartamú. Kiválóan vonzza a legyeket, mert feromont tartalmaz. Használata egyszerű. Kihelyezése nem bonyolult. A csomag 4 darab csapdát tartalmaz 4 darab műanyag akasztóval.


Ár: 1,433.07 HUF + ÁFA
Loading Kosár frissítése

BioStop Darázs-és légycsapda

A csapda feromont tartalmaz, ezért kiváló csalogató hatással rendelkezik. Irtószermentes! Darazsak és házi legyek ellen ajánlott!

BővebbenRészletek

A darázs-és légycsapda a jobb hatásfok elérése érdekében feromont tartalmaz. Ez biztosítja, hogy a rovarok már nagy távolságból is rátalálnak a csapdára. A csapda könnyen összeállítható! Alkalmazható házak, nyaralók kertjében, piacon, zöldség-gyümölcs-, húsüzletekben, szőlőtermelő helyeken, illetve kültéren bárhol, ahol a darázs, légy problémát jelent. Használata egyszerű. A csomag tartalmaz egy rézhuzalt is, amivel könnyen felakasztható egy ágra, vagy gerendára. Fellógatva ajánlott az alkalmazása!


Ár: 1,035.43 HUF + ÁFA
Loading Kosár frissítése

PROTECT Darázsirtó aeroszol 400ml

A Protect darázsirtó aeroszol speciális szórófejének köszönhetően biztonságos távolságról lehet kezelni a darázsfészket.

BővebbenRészletek

Az aeroszol olyan hatóanyagokat tartalmaz, melyektől a darazsak pillanatok alatt megdermednek és elpusztulnak. Felhasználható a ház környékén, tetőtérben, kertben, teraszon található darázsfészekben élő darazsak elpusztítására. A permetet a rovarok fészkére kell kiporlasztani, úgy, hogy a fészket, a darazsakat, a közvetlen környezetét is teljes mértékben ellepje. A felülettől kb. 1-3 m távolságra tartsa a flakont. Ha több fészek van egymás mellett, egyszerre kezelje őket. Kora reggel vagy este célszerű végrehajtani az irtást. Az irtás után ne nyúljon mindjárt a fészekhez. Az elpusztult egyedeket söpörje össze óvatosan. 1-2 nap elteltével a fészek is eltávolítható.


Ár: 944.88 HUF + ÁFA
Loading Kosár frissítése

Pest-Stop légypapír

Erős, könnyen használható légypapír. Méreganyagot nem tartalmaz.

4 db henger / csomag.

Ár: 354.00 HUF + ÁFA
Loading Kosár frissítése

Pest-Stop ablakra ragasztható légyfogó lap

Dekoratív virág mintázatú, ablakra ragasztható légyfogó lap, mely könnyen felragasztható és eltávolítható.

4 db / csomag.

Ár: 1,239.00 HUF + ÁFA
Loading Kosár frissítése

Pest-Stop légycsapda

Vízzel feltölthető darázscsapda, mely illatanyaggal vonzza magához a darazsakat.
A csomag tartalmazza a csalit.

Ár: 1,884.00 HUF + ÁFA
Loading Kosár frissítése
LoadingUpdating...
Pages: 1 2 3 4 5
Mi kézenfekvő, egyszerű megoldást kínálunk Önnek! Olyan eszközöket szerezhet be nálunk, amelyekkel gyerekjáték lesz megnyerni a háborút!

Vásárlási feltételek

Webáruházunkban jogi személyek, illetve magánszemélyek egyaránt vásárolhatnak.

Rendelés menete

Megrendelését leadhatja közvetlenül

  • a webáruházban: www.rovarcsapdabolt.hu
  • e-mailen keresztül: info@rovarcsapda.com
  • faxon: +36 72 / 782 - 765
  • telefonon: +36 30-568-0311
  • telefonon: +36 30-729-2589

Fontos, hogy mindenképpen adja meg a pontos számlázási címet, illetve a szállítási címet is, abban az esetben, ha a számlázási, illetve a szállítási cím eltérne.Valamint egy kapcsolattartó nevet, illetve telefonszámot. A megrendelését telefonon, vagy e-mailben visszaigazoljuk.

Szállítás

Szállítás háztól-házig, kézbesítés az ország bármely pontjára. A megrendeléseket futárszolgálattal juttatjuk el Önhöz.

A szállítási díj 25.000 Ft alatt egységesen 1400 Ft, nettó 20.000 Ft-tól INGYENES!

Az Ön kosárának tartalma

Az Ön kosara üres

Belépés a webshopba