Plus Zap20 ECO Energiatakarékos fehér acél rovarcsapda

Esztétikus megjelenésű, robusztus, stílusos, fényes, fehér acél burkolatú ECO rovarcsapda. Energiatakarékos ECO 20 W-os fénycsővel ellátott, mely 36%-kal kevesebb energiát fogyaszt, mint a hagyományos fénycső.

BővebbenRészletek

Innovatív rácsszerkezetű. A tálca könnyen kivehető,mely megkönnyíti a rovarcsapda karbantartását. Karbantartása gyors és egyszerű.
Kihelyezési lehetőségek:
-falra,
-mennyezetre szerelhető, függeszthető,
-asztalra, polcra stb.állítható.

Környezetbarát karton csomagolásban.

Súly: 3 kg.

Fényerősség: 20W

Fénycső: 1x TVX20- ECO

Levédendő területnagyság: 35m2

Méret: 262x365x130


Ár: 24,531.00 HUF + ÁFA
Loading Kosár frissítése

FLY Ribbon légyzsinór- 400m

400 méter légyzsinór egy műanyag dobon. Mérget, irtószert nem tartalmaz, hatékony és biztonságos. A FLY RIBBON 400 légyfogó szerelék utántöltője lehet, de önmagában is használható

Ár: 6,858.00 HUF + ÁFA
Loading Kosár frissítése

FLY Ribbon légyzsinór- 600m

600 méter légyzsinór egy műanyag dobon. Méregmentes, hatékony, biztonságos. a FLY RIBBON 400 légyfogó szett utántöltője, de önmagában is használható.

Ár: 8,504.00 HUF + ÁFA
Loading Kosár frissítése

FLY RIBBON 400 legyfogó komplett szerelékkel

Különleges rovarcsapda! Ragasztó, amely magához csalogatja a legyeket. Környezetbarát, nem tartalmaz mérgező anyagokat. A rendszer telepítése egyszerű, hatékony, gazdaságos és biztonságos.

BővebbenRészletek

A rendszer rögzíthető mennyezetre, gerendára stb. Ha a szalag fekete már a legyektől egyszerűen engedje ki a féket, tekerjen egy újabb hosszúságot. A ragasztó ami a szalagon található nem kiszáradó!
Használata javasolt pajtákban, istállókban, mezőgazdasági üzemekben, ólakban, állatkertekben.

A belevaló légyzsinór utántölthető. 400 illetve 600m hosszúságúak közül lehet választani.


Ár: 11,339.00 HUF + ÁFA
Loading Kosár frissítése

Human Skudo Ultrahangos Kullancsriasztó

Hordozható ultrahangos kullancs- és bolhariasztó készülék speciálisan emberi védelemre kifejlesztve!

Vegyszer- és illatanyagmentes védelem!

Használata emberre, kisállatra egyaránt veszélytelen!

BővebbenRészletek

A kiváló hatásfokkal működő készülék pulzáló 40 kHz-es ultrahangot bocsájt ki, ami elriasztja, távol tartja az élősködőket az embertől 3 méteres körzetben.
A készüléket a Milánói Állatorvostudományi Egyetem Parazitológiai Tanszéke fejlesztette ki és tesztelte.

Használati javaslat:
Aktiválja a készüléket a piros nyelv kihúzásával, majd használja folyamatosan a szabadban - ruházatához, felszereléséhez rögzítve vagy a nyakába akasztva. Hatását az üzembe helyezést követően - egy nem cserélhető lítiumos elemnek köszönhetően - kb. 1 évig megőrzi. Működés közben közvetlen közelről hallható, kerregő hangot ad.
Terhes nők, kisgyerekek, idős és beteg emberek számára is veszélytelen!
A készülék hatásfokát csökkenti, ha zsebbe vagy táskába teszi.

Kullanccsal erősen fertőzött területen nem garantált a 100 %-os védelem.
Vízzel való érintkezés után a készüléket ki kell szárítani.
Súly: 250 g
Méret: kb. 5,5x3,5 cm


Ár: 3,780.00 HUF + ÁFA
Loading Kosár frissítése

Hangyairtó aerosol 150ml (Bros)

Zárt helyiségekben előforduló mászó rovarok elleni szer. Hatásos csótányok, svábbogarak, ezüst pikkelyke és hangya ellen. Komplex hatású készítmény. Azonnal írt és hosszan tartó hatása van az alkalmazott területen.

BővebbenRészletek

Használati utasítás:
Vegye le a készítményről a védőkupakot és nyomja meg a szórófejet. A szert permetezze közvetlenül a rovarok előfordulási és esetleges rejtekhelyein szét (bútor alatti és mögötti repedések, nyílások stb.)


Ár: 588.00 HUF + ÁFA
Loading Kosár frissítése

BROS Hangyairtó Por 100 g

A csalétek magához vonzza a hangyákat. Villámgyorsan hat. A hangyák által látogatott helyen szétszórható; vagy vizes oldatként is használható. Beltérben, kerti ösvényeken, teraszokon, autófelhajtókon, nyaralókban stb. alkalmazható.

BővebbenRészletek

Általános felhasználási mód:
Porként: szórjunk be 10g-ot a bolyba, vagy a vonulási útjukra, ahol a port behordják a bolyba és a kolónia kipusztul.
Folyadékként: oldjunk fel 100g port 2,5 l vízben. Keverjük el és öntsük a bolyra. (0,5l/boly) Reggel és este alkalmazzuk.


Ár: 563.00 HUF + ÁFA
Loading Kosár frissítése

Csótánycsapda

A Natural Control csótány csapda működési elve: a csalétek odavonzza a csótányokat amelyek beleragadnak a csapda belsejében lévő ragasztóba.

BővebbenRészletek

Használati utasítás:
A csapda használatra kész, csak a csomagolásból kell kivennie.Elhelyezhető vízszintesen vagy függőlegesen, a doboz hátoldalán lévő ragasztócsíkok segítségével. Oda helyezze, ahol a csótányok összegyűlhetnek, vonulnak. Tipikus rejtőzködési helyük pl. a mosogatók alatt, hűtőszekrények mögött, szekrényekben, és ruhásszekrények mögött. A csapda hatékony háztartási és kereskedelmi helyiségekben is (konyha, WC, pince, szoba, pékség stb.)

Javasoljuk, hogy
1.5m2-enként használjon egy csapdát. Például: egy 4x 5 m-es szobában 4 csapda használata szükséges.
2. A csótányok a meleg, nedves, sötét helyeket szeretik. Gyakran lakoznak bojlerekben, és elektromos berendezésekben, mint pl. kávéfőző és telefon.
3. Rendszeresen ellenőrizzük a csapdákat. Cserélje a csapdát, ha a ragasztós felülete tele van elpusztult csótányokkal, de legalább minden 3 hónapban.

Mire figyeljünk?
1. Sem a ragasztó, sem a csali nem okoz kárt a bőrön. Ha a ragasztó a bőrre kerül, mossa le növényi olaj használatával, majd utána meleg szappanos vízzel is.
2. Ezért a használatban lévő csapdát tartsa elzárva gyerekektől és háziállatoktól, nehogy érintkezésbe lépjenek a csapdába került, elpusztult csótányokkal.
3. Csomagolja a használt csapdát újságpapírba, vahy műanyag zacskóba mielőtt a szemetesbe teszi.


Ár: 1,327.00 HUF + ÁFA
Loading Kosár frissítése

Ragadó csótánycsapda

Hatékony csótányok, svábbogarak és egyéb rovarokkal szemben. Speciális ragasztóformula található benne, mely akár 4 hónapon keresztül sem szárad ki.

BővebbenRészletek

Hatékony csótányok, svábbogarak és egyéb rovarokkal szemben. Speciális ragasztóformula található benne, mely akár 4 hónapon keresztül sem szárad ki. Alapanyaga papír. Nem tartalmaz vegyi anyagokat, ezért kórházakban, kisgyermekeseknél és allergiásoknál is alkalmazható.


Ár: 307.00 HUF + ÁFA
Loading Kosár frissítése

PROTECT rovarirtó permet 500ml

Az épületek, háztartás környékén előforduló HANGYÁK, PÓKOK, CSÓTÁNYOK és egyéb mászó rovarok ellen felhasználható rovarirtó permet.

BővebbenRészletek

Zárt térben, rejtőzködő életmódú rovarok ellen felhasználható rovarirtó, színtelen, szagtalan permet. Gazdaságos, kifizetődő 500ml-es kiszerelés. Könnyen, egyszerűen használható.

Használati javaslat:
Használat előtt a szórófej biztonsági lapját törje le, majd rázza fel. Permetezés közben a kezelendő felülettől kb. 30 cm távolságra tartsa. Annyi permetet permetezzen a felületre, amennyitől a kezelendő felület enyhén nedves lesz. Az 500ml-es készítmény átlagosan egy 10-12m2-es felület kezelésére elegendő.

Elsősorban tömör felületeken ajánlott az alkalmazása. Hatástartóssága a kezelt felületek jellegétől függően 1-3 hét. Tömör felületeken max. 20 hét!


Ár: 1,157.00 HUF + ÁFA
Loading Kosár frissítése
LoadingUpdating...
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Mi kézenfekvő, egyszerű megoldást kínálunk Önnek! Olyan eszközöket szerezhet be nálunk, amelyekkel gyerekjáték lesz megnyerni a háborút!

Vásárlási feltételek

Webáruházunkban jogi személyek, illetve magánszemélyek egyaránt vásárolhatnak.

Rendelés menete

Megrendelését leadhatja közvetlenül

  • a webáruházban: www.rovarcsapdabolt.hu
  • e-mailen keresztül: info@rovarcsapda.com
  • faxon: +36 72 / 782 - 765
  • telefonon: +36 30-568-0311
  • telefonon: +36 30-729-2589

Fontos, hogy mindenképpen adja meg a pontos számlázási címet, illetve a szállítási címet is, abban az esetben, ha a számlázási, illetve a szállítási cím eltérne.Valamint egy kapcsolattartó nevet, illetve telefonszámot. A megrendelését telefonon, vagy e-mailben visszaigazoljuk.

Szállítás

Szállítás háztól-házig, kézbesítés az ország bármely pontjára. A megrendeléseket futárszolgálattal juttatjuk el Önhöz.

A szállítási díj nettó 25.000 Ft alatt egységesen 1400 Ft, nettó 25.000 Ft-tól INGYENES!

Az Ön kosárának tartalma

Az Ön kosara üres

Belépés a webshopba