Protektor Freetime szúnyogriasztó

A szúnyogok elleni harcban megjelent egy új és hatékony szúnyogriasztó, mely távol tartja a kellemetlen csípésekért felelős nőstény szúnyogokat,nagy frekvenciájú, a hím szúnyog zümmögését utánzó hang kibocsátásával. A változó frekvenciájú hangnak köszönhetően többféle szúnyoggal szemben is hatékony.

A Protektor Freetime szúnyogriasztó vegyszer- és illatanyagmentes. Emberre és állatra ártalmatlan. Használhatja bármilyen korú személy, szabadban és zárt térben egyaránt. Ideális otthonra vagy nyaraláshoz. Hordható a csuklón, a bokán vagy a ruházatra rögzítve, a tartozékként adott pánttal vagy a csíptetővel.

Használati utasítás:

Az elem aktiválásához húzza ki a nyelvet. Kapcsolja be a készüléket úgy, hogy a gombot legalább 3 másodpercre benyomva tartja, majd a gomb további lenyomásával állítsa be a kívánt hangerőt (4 erősségi fokozat). A piros fény felvillanásának száma jelzi a kiválasztott hangerősséget (1 és 4 között). A gomb legalább 4 másodpercre történő benyomásával kapcsolható ki a készülék. Bekapcsolt állapotban a fény kb 10 másodpercenként felvillan. 8 órányi folyamatos működés után a készülék automatikusan kikapcsol. A készülék működését egy hosszú élettartamú (kb 500 óra) lítium elem biztosítja.

Figyelmeztetés: A kibocsátott hanghullámokat ne fojtsa el azzal, hogy a készüléket zsebben vagy táskában hordja. Kerülje a készülék nedvességgel vagy vízzel való érintkezését. Ne nyissa fel. A méretei miatt 3 éven aluli gyermekek csak felnőtt felügyelete mellett használhatják.

Mérete: 45x30x10

Márka: Tickless

Tömeg:200 g

Ár: 3,535.00 HUF + ÁFA
Loading Kosár frissítése
LoadingUpdating...
Mi kézenfekvő, egyszerű megoldást kínálunk Önnek! Olyan eszközöket szerezhet be nálunk, amelyekkel gyerekjáték lesz megnyerni a háborút!

Vásárlási feltételek

Webáruházunkban jogi személyek, illetve magánszemélyek egyaránt vásárolhatnak.

Rendelés menete

Megrendelését leadhatja közvetlenül

  • a webáruházban: www.rovarcsapdabolt.hu
  • e-mailen keresztül: info@rovarcsapda.com
  • faxon: +36 72 / 782 - 765
  • telefonon: +36 30-568-0311
  • telefonon: +36 30-729-2589

Fontos, hogy mindenképpen adja meg a pontos számlázási címet, illetve a szállítási címet is, abban az esetben, ha a számlázási, illetve a szállítási cím eltérne.Valamint egy kapcsolattartó nevet, illetve telefonszámot. A megrendelését telefonon, vagy e-mailben visszaigazoljuk.

Szállítás

Szállítás háztól-házig, kézbesítés az ország bármely pontjára. A megrendeléseket futárszolgálattal juttatjuk el Önhöz.

A szállítási díj nettó 25.000 Ft alatt egységesen 1400 Ft, nettó 25.000 Ft-tól INGYENES!

Az Ön kosárának tartalma

Az Ön kosara üres

Belépés a webshopba