PlusZap 30 alumínium rovarcsapda (II.generációs)

A PlusZap 30 a legnépszerűbb 30W-os alumíniumból készült rovarcsapda. Professzionális, viszont olcsó megoldást kínál a rovarok megfékezésére. (Közepes és nagy alapterületű helyekre ajánljuk.)
A PlusZap 30 ideális üzletekbe, kifőzdékbe, konyhákba, teraszokra és más felhasználási területeken egyaránt, ahol igény van a rovarok megfékezésére. Magán és ipari környezetbe egyaránt ajánlott.

A rovarcsapda kialakítása segíti a hatékony működését. Mindkét oldala nyitott kialakítású és a váz két végén lévő műanyag záró elemek is rácsozottak. 360 fokos védelmet biztosít. Elhelyezésére háromféleképpen van lehetőség: felfüggesztés, állítás, falra szerelés.
A rovarcsapda gyűjtőtálcája egyszerűen és könnyedén tisztítható. A rendszer érintésvédelemmel ellátott, azaz ha a tálca kinyílik a rovarcsapda automatikusan kikapcsolódik.A gyűjtőtálca mélyebb és enyhén ki vannak kanyarítva a szélei, így a rovartetemek nem tudnak kihullni.
2 db 15 W-os fénycsövet tartalmaz. A rovarcsapda innovációja is ebben rejlik. A fénycsövek elhelyezkedése speciális. Ellentétes oldalon, illetve az egyik alul, míg a másik felül helyezkedik el.
Emellett a rovarölő rács is úgy lett kialakítva, hogy azon a legkisebb rovarok se férjenek át úgy, hogy ne csapná őket agyon a magasfeszültség.

Műszaki adatok:

- Feszültséggel működő rovarcsapda.
- Ható körzet (m2): 320
- Súly (kg): 2,3
- Méretei (mm): 514 x 130 x 262
- UV-A fénycső (W): 2 x 15
- Indító kondenzátor: 2x1154
- 2 év garancia (a fénycsövekre nem vonatkozik)

Ár: 19,347.00 HUF + ÁFA
Loading Kosár frissítése
LoadingUpdating...
Mi kézenfekvő, egyszerű megoldást kínálunk Önnek! Olyan eszközöket szerezhet be nálunk, amelyekkel gyerekjáték lesz megnyerni a háborút!

Vásárlási feltételek

Webáruházunkban jogi személyek, illetve magánszemélyek egyaránt vásárolhatnak.

Rendelés menete

Megrendelését leadhatja közvetlenül

  • a webáruházban: www.rovarcsapdabolt.hu
  • e-mailen keresztül: info@rovarcsapda.com
  • faxon: +36 72 / 782 - 765
  • telefonon: +36 30-568-0311
  • telefonon: +36 30-729-2589

Fontos, hogy mindenképpen adja meg a pontos számlázási címet, illetve a szállítási címet is, abban az esetben, ha a számlázási, illetve a szállítási cím eltérne.Valamint egy kapcsolattartó nevet, illetve telefonszámot. A megrendelését telefonon, vagy e-mailben visszaigazoljuk.

Szállítás

Szállítás háztól-házig, kézbesítés az ország bármely pontjára. A megrendeléseket futárszolgálattal juttatjuk el Önhöz.

A szállítási díj nettó 25.000 Ft alatt egységesen 1400 Ft, nettó 25.000 Ft-tól INGYENES!

Az Ön kosárának tartalma

Az Ön kosara üres

Belépés a webshopba