FlyBuster légycsapda csalival

A Flybuster légycsapda egy rendkívül hatékony, szabadalommal védett, kipróbált, innovatív rendszer. Nem tartalmaz mérget, vagy környezetre, élővilágra ártalmas anyagokat. Hatóanyaga speciális összetételű. A csapda feltöltéskor azonnal hatásos, nincs szükség aktiválási időre. Ajánljuk állattartó helyekre, istállókhoz, tanyákra, sertéstelepekre, mindenütt alkalmazható, ahol gondot okoz a sok légy.

A fLYBUSTER LÉGYCSAPDA csalianyaga a legyeket hatékonyan vonzó csalétek. Fermentált élesztőkből és élelmiszeripari adalékokból készült. A csali teljesen biológiai, mai szóhasználattal élve: zöld. Nem tartalmaz inszekticideket, sem állati eredetű toxinokat. A csalianyagot por állagban kapja a csapdához, amit hígítani kell!

A csapda egy fedeles műanyag vödör, speciális kónuszokkal, melyek a legyeknek csak a bejutást teszik lehetővé, kirepülni már nem tudnak.

Optimális a csapdának a 25 fok, hogy erjedni tudjon, ami a megfelelő környezeti adottságok mellett 2-4 nap alatt meg is történik. A csapda 250-300m2 területet tud levédeni!

Alkalmazása
Illessze a kónuszokat a vödör nyílásaiba úgy, hogy a kúp a vödör belsejében legyen. Minden csapdába szórjon egy tasak csalétket, majd adjon hozzá 6 liter vizet. Zárja le a csapdát. Ha megtelt a csapda, leszűrés után még 1x hígítható. Helyezze el a csapdát kb. 1,5 m magasan, a védendő területtől 10-15m távolságban. Ha több csapdát használ, azokat egymástól kb. 15 m-re helyezze ki. A csalétek a hőmérséklettől függően kb 1,5 hónapig aktív!

A legyek napszakváltáskor helyet változtatnak. A csalétek szaga a csapdába csalja őket. A speciális kónuszok azonban csak bejutásukat teszik lehetővé, a csapdából a kijutást már nem.

A rendszer tartalmazza a speciális csapdát, és egy zacskócsalianyagot.

Előnye?
hatékony: 80-90%-kal kevesebb légy
környezetbarát megoldás,
gazdaságos,
könnyen alkalmazható, nem munkaigényes.

Ár: 13,720.00 HUF + ÁFA
Loading Kosár frissítése
LoadingUpdating...
Mi kézenfekvő, egyszerű megoldást kínálunk Önnek! Olyan eszközöket szerezhet be nálunk, amelyekkel gyerekjáték lesz megnyerni a háborút!

Vásárlási feltételek

Webáruházunkban jogi személyek, illetve magánszemélyek egyaránt vásárolhatnak.

Rendelés menete

Megrendelését leadhatja közvetlenül

  • a webáruházban: www.rovarcsapdabolt.hu
  • e-mailen keresztül: info@rovarcsapda.com
  • faxon: +36 72 / 782 - 765
  • telefonon: +36 30-568-0311
  • telefonon: +36 30-729-2589

Fontos, hogy mindenképpen adja meg a pontos számlázási címet, illetve a szállítási címet is, abban az esetben, ha a számlázási, illetve a szállítási cím eltérne.Valamint egy kapcsolattartó nevet, illetve telefonszámot. A megrendelését telefonon, vagy e-mailben visszaigazoljuk.

Szállítás

Szállítás háztól-házig, kézbesítés az ország bármely pontjára. A megrendeléseket futárszolgálattal juttatjuk el Önhöz.

A szállítási díj nettó 25.000 Ft alatt egységesen 1400 Ft, nettó 25.000 Ft-tól INGYENES!

Az Ön kosárának tartalma

Az Ön kosara üres

Belépés a webshopba